Supplemen Sihat Store: 2011

25 Dec 2011

DonE!!!!!

Assalamualaikum....

terasa ingin menulis jer kat blog malam nih...xtau nk buat ape kat umah..mata dh rasa pedih2...mcm nk tdo awal...tp pkir2 cm rugi plak...esok kn still cuti...kalo tdo lmbt pon xkesah...pas smyg sbh leh cover blk...*bl la nk prektis bgn pg time ct nih*....hahaha

okey...wikend kali ni terisi...smlm ngan ari neh,aku ngan mymista attend kursus kawen...kat bangsar ni jer..aku sbnr nye dah ade sijil kursus...tp disbbkan mymista blm ade lg,kn la tmn dia dgn penuh paksarela...

ari sabtu start kul 2 smpi kul 7 ptg...so setel je utk 1st day,kami pulang...sebelum dia anta aku blk...p mkn dulu...xleh nk lepak lama2,sbb dia nk blk shah alam lg...kesian gak...esoknye kn dtg awal2 lg...kusus start seawal 8pg...

utk 2nd day,smpi je tmpt kusus...otak dh ligat dok pikir...bl la kul 7...hahaha...hope jugak ustz yg bg ceramah ari ni best..jgn bg yg xreti nak wat lawak...kompem ngantuk...alhamdulillah,2 org ustz ari ni lawak2...best topik yg dismpikan...insyaalah,ilmu yg dismpikan oleh ustz2 ni akan dignkan dlm menempuhi alam rmhtgga thn depan....;p

setel utk 2nd day awal dr jadual...so,mcm biasa...ajak mymista mkn dulu...sebelum tu aku ajak dia p satu tempat ni,tp dia xnk...so xnk spoil mud,aku ajk mkn..aku wat2 muka sket jer...kn phm gak...dia nk rest,sok dia keje...lps keje nk dating lagi...mggu ni ari2 jumpa....hikssss

so,siap mkn...blk umah...mndi2...bukak tv...lyn cite smbl ngdap lappy...now tggu mymista kol...

*ari ni 25122011~~genap setahun 8 bln mistahaisa....semoga cinta B kat syg mekar selamanya....doakan agar segala perjalanan kita dipermudahkan...syg xsbr k kawen ngan B.....;p

23 Dec 2011

Habiskan masa berdua dengan......

Assalamualaikum sume....

perghhh lama kot xupdate blog nih...kekangan masa sgt la jeles ngan aku...dh byk cite2 yg nk share kat sini tp xtersempat nk letak...maap la yer...
so, xmo bebel pnjg2...mlm ni cm nk tdo awal...sok ade program ngan mymista....hmmm nak tau ape?????

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

~KUSUS KAWEN @ZURA'S AKADEMIK ~

mcm biasa...kusus kawen kat mn2 pon 2 ari...so sabtu ahad ni terisi ngan ceramah2 la dlm pale aku nih....
slot sabtu stat 2pm until 7 pm...ahad lak awai2 pagi kui 8 dh start...moga2 ilmu yg akn dpt dr kusus nih akn membantu kami dlm melayari alam rumahtangga.....cewwwahhhh...

p/s:harap2 xngantuk masa kusus nnt dan penceramah dia lawak2...;p

9 Dec 2011

SAYA SANGAT SAKIT HATI!!!!!!!!!!!!!!!!!

salam.....
aku sgt sakit hati...ya Allah,tolonglah hambamu ini...jgn smpi perkataan2 yg x diigini keluar dr mulut ini...
kuatkan hatiku ya Allah...dlm masa yg sama, i need a shoulder!!!!mau nanges puas2...hanya tuhan yg tau perasaan aku tika ni...walau ape pon "dia" kata,aku tau ape yg aku buat...dan aku buat semua ni bersebab...
jgn nk judge aku tanpa bukti...sape mkn cili dia terasa pedas...jgn smpi aku buang "ko" dlm hdp aku..

pic from en gugel...tq

25 Nov 2011

ape kena ntah...

salam semua...
ape kena ntah ngan blog aku neh...kalo update post xleh nk preview dulu...then nk view blog pon xleh...tensi nye aku...blk umah kang,boleh view tp nk post plak xleh...dok loading manjang...
baru je igt nak tepek2 gmbr xtvt terlatest...nmpk gaya kn pinjam lappy ciayu la...hope ade masa nk godek2 belog mlm kang smbl wat preps 4 wedd...
sok pagi aku grk blk kampung lg....yeayy...;p


psssttttt : excited nk blk,,,nk tempah bj nikah...hope perjalann lancar,xde jln tutup dek bnjir...

17 Nov 2011

Nak yang terbaik....

Assalamualaikum....

Makin berdebar2 nk kawen neh...ape pon xprepare lg...sbtu nnt baru nk heret ciayu p Jln TAR...nk beli segala material yg berkenaan utk wat deco hntaran..Ahad plak nk p fitting baju...hope ade la bj yg sesuwaiii ngan bdn aku yg selim melim neh...hoho...dan yg penting ade kaler yg sesuai ngan tema kawen nnt..

Memandangkan aku dok kotaraya KL neh,so aku decide nk sewa bj kat sini jer...pelamin bagai tuh kak ipar aku ty makcik dia..so blk hjg bln nih br aku p tgk..kalo aku suka,proceed.
dah mmg aku xmo amek pakej,aku hire freelance MUA tuk conteng muka aku ms mlm akad nikah n ari kenduri..*xde sanding2 tau,sbb mymista xmo...huk3x

Tukang amek gmbar lak aku hire kwn pada MUA td...ekceli MUA aku ni bdk 1 sekolah ngan aku...dia junior sket...so,aku ty dia ade kwn yg amik job as fotogrfer x?dia kata ade jer,kwn yg selalu wat keje ngan dia..so ape lagi,aku trs la kontek potogrper plak...ckp2 itu ini...ty pakej cane...price...n segala mcm la...aku rs pakej dia bg OK...but aku xkompem kan lg...nk ty pendapat wedd planner a.k.a ciayu dulu n mymista...

Datang opis ari neh...godek2 fb MUA n potograper 2...saje nk tgk hasil keje dorg...hope mereka dpt bg service baik punya kat aku nnt...kawen sekali je kn...kompem la nk yang TERBAIK!!!

Ni tema umah aku nnt...pink pepel...sweet sgt...







Untuk bertandang lak,mymista request warna neh...lime green..;p


Lagi 2 bln lebih nk kn prepare semua neh...semoga dipermudahkan segalanya.. 
Aminnn... 

16 Nov 2011

Boipren no 2....

Assalamualaikum.......
Boipren no 2 akan bersama hjg bln nnt...ekekekeke
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadaa.......
thanks mymista...lup u more...;p

psssttt...slh 1 hantaran kawen bln 2 nnt...
dpt nnt dok diam2 dlm kotak je la yer...nk gn kang basi lak...muahaha*

14 Nov 2011

Saya saaangatttt happy!!!

Assalamualaikum.....

Tersangat happy...dah capai kata sepakat...semoga Allah permudahkan segalanya...


InsyaAllah 5 Februari 2012

10 Nov 2011

Fasa Pertama

Assalamualaikum...

Ari ni baru ada kelapangan nk hupdate belog...biasa la kalo dh blk kampung...lappy aku akn jd hak milik si bongsu...tambah2 blk raya,byk bnda nk kn setel..sedia itu ini,nk nengok lappy pon xsmpt..So,xnk cite pnjg lebar...mood pon xbape elok lg...smpi je KL,batuk2 plak...semalam xpe cuti,melingkar je kat umah...ari ni da msk kije,so dah xleh nk melingkar sgt...huhu

Tajuk entri kali ni 'fasa pertama'....yesss!!!!fasa pertama antara aku dan dia.raya kedua ari tuh...family dia pegi umah aku...dtg risik2 smbl beraya...

Aku bergabung tenaga ngan kakak2 aku sediakn menu on dat day....lgpon mmg kami nk menjamu sbb abg aku akikah ank dia...so sekali masak je la...tp xsmpt plak nk snap lauk2 yg kami masak ari tuh...yg penting sume berasaskan daging...raya korban kan.....;p

Lebih kurang kul 11 lebih,keluarga mymista smpi...mereka datang 2 bijik kete..sgt la sempoi mymista,dtg pakai t-shirt jer...nsb berkolar,kalo x mmg aku tendang la...hoho~~
Time dorang dok bincang2 tu,aku xdgr...kalut kat dapur prepare hidangan...dgn mmbr2 aku sekali kalut dok tolong aku...thanks yer my dear fren.

Setel bincang2...time makan2 lak..dah siap mereka mkn,aku kuar la p kat FMIL...borak2 jap...dia bisik kat aku,date sume tuh dia serah kat kami jer...so nnt antara aku n mymista la la decide.abah aku pon sama,dia ckp,bab2 date....dia xmsk cmpr...serah pada anak2...rilek je abah aku...insyaallah tahun depan abah akn terima 2 org menantu...xsbr rasa...hihi

Tapi,hati kecik aku terasa sayu ari tuh...time2 hepy mcm ni,aku xleh share ngan arwah umi....tb2 aku terigt kat arwah...al-fatihah.makcik2 aku yg jd pengganti arwah...jadi perantara...dok borak2 ngam FMIL...tima kasih mok muda,moknik dan moksu...

So,start dari ari tuh...smpi ke ari ni...mcm2 hal aku kn pikir...ari ahad ni aku nk bincang date ngan mymista.kalo xde ape2,jmpa date tuk nikah kami akn bgtau org tua kat kampung...semoga sume yg kami plan berjalan lancar.

p/s: fasa kedua akan menyusul...insyaallah

3 Nov 2011

1 day left.....

Assalamualaikum...

Ari ni da khamis...sok jumaat...lagi 1 ari kene kije...then cabut blk kampung terchenta...raya oooiiii!!!
ekcelli aku dah congak2 nk amik half day je esop...rase2 nk p pusing jln TAR sblm gerak balik...cari ape2 yg patut tuk bw blk...hehe.as usual esok aku wat la muka cun seposen aku mintak half day...hope boss aku phm la yerk...ai nk blk jauh ooo...kn la gerak awai...hik3x..

Cam biasa la,aku blk kg ngan driver  mymista..;p...ni untungnye kalo ade future laki 1 daerah...nsb x 1 kampung...kalo x lagi sng...hahaha..Memandangkan esok aku ngan dia still kije,so maybe kami gerak awal pagi sabtu...xkesah la ciayu ngan ciyteh nak gerak awal dari kami...kami redho...huk3x(padahal dengki)

Dah xsbr nk blk nehh....raya ni ade byk bnda nk setel...xsbr nk tggu raya ke2..wink3x...nnt aku update yer,ape yg akan berlaku....doakan sume berjalan lancar...;p


Hati2...igt org yg tersayang....;p



Mintak2 la jalan xjem sgt nnt (sikit2 dah la)...tipu la kalo xjem kan...sume org blk raya kottt!!kalo thn lps,blk raya aji,aku smpi umah after takbir raye...hope thn ni sejarah xmgkin berulang la yer....Aminnn

 Agk2 tol Gombak cmni ke nnt eh???



Dah adat perantau kota kan...jem mcm mn pon...kena hadap jugak...ramai bnr yg idup di kota kn...hmmmm..Nanti pndai2 la plh waktu nk gerak yg plg efisyen...mn tau ms tu xde byk sgt keta kn...tapi aku xpnh nyer btl time gerak...asal jer plan nk grk kul sekian2...kunun xder byk keta la...smpi2 atas jalan bersusun gak...ape cer..stenbai jajan je la...hoho~~


mintak2 jalan clear mcm ni....;p
(credit 2 en gugel 4 those pic)

Cam mmpi la kalo jalan nk lengang cm gmbr kat atas kalo time2 raya neh...tambh2 jalan ke pantai timur...ape2 pon...semoga perjalanan balik kita semua dilindungi olehNya..Sekarang lak musim hujan,hati2 yer yg mn bw keta tuh...jgn laju2 sgt...pandu secara berhemah...biar lambat asal selamat...

~Selamat Hari Raya AidilAdha~


31 Oct 2011

Menjaga hati...

Assalamualaikum....

Selamat bekerja pada yg keje ari nih...mesti sume lemau kan....same goes 2 me la...huk3x..nk x lemau cane,sbtu ahad xreti dok diam...then msk keje mula la mcm cacing kepanasan...xsbr nk blk umah...muahahaha

Ari ni xmo cite lalut2,just nk share ape yg dh berlaku kat aku mggu lps, sekaligus memberi pgjrn...agak berkesan gak la pgjrn nih..nk tau x amende???

Ekceli,aku ngan mymista 'tergaduh' sbb mulut aku yg xsmpt nk kaver insurans neh...aku kalo gaduh then punca dia sbb aku,mula la kalut nk pujuk...tp kan,mymista ni ego...xlyn nye msg aku...kol ape lg...smpi msk voicemail la...haisshhhh...jenuh nk pujuk org laki majuk neh..
kami xtegur sapa dlm 2 ari gak la..so,rutin harian cm pelik jer...enset dah xbunyi2...biasa setiap masa nk kol jer...hoho~~

Tp aku tnjk gak kesungguhan aku dlm meminta maaf...even dia xmaaf pon...aku xleh putus asa,sbb aku yg cari pasal...hahaha...lagi satu takut plan nk dating xjadikkkk!!!!!!!!!!
So,dipendekkan cerita,pagi ahad aku kol mymista...then dia angkat..aku ty,nk kuar x???dia dgn acuh xacuh jwb...ikut suka ah...hoho~~walau pon ati agak membara dgn jwpn dia,but i must patient okeyyy...layan je marah dia tu...hek3x..

dah siap2,,jmpa kat tmpt yg dijanjikan...aku msk kete,trs ty nk mkn ape...*bkn nk mntak mahap*hihi
so,aku tgk reaksi dia cm biasa,aku xnk la spoil mud dating kan...smbg cm xder ape2..(mmg biasa cm 2 kot)..;p
Lps mkn...kitorg gerak p nilai...saje p survey2 ape yg patut...then blk shah alam...lepak2 tggu nk dinner..siap dinner,otw dia nk p antar aku br la dia tgr aku...jgn dok ckp kasar2 ngan dia...jg ati dia sket...masa tu la br aku mintak maaf...hehehe

p/s:moral of da story...jgn smpi kerana mulut badan binasa...jaga tutur kata anda...;p

Bye2..adios

27 Oct 2011

ape itu CinTa!!!!!


                                                           
LOVE...CINTA...SARANG...AI...AMOR & etc.....tu sume bw mksud yg sama...kalo nk tau bahasa lain sebut menda 'cinta' tuh,belek la kamus gugel aje...aku saje jer nk wat entry neh...sejak akhir2 neh mood rindu kat mymista membuak2..so cm biasa la,tgh dok hot2 bercinta neh,sume perkataan kuar kan, nk ekspresikan betapa cintanya aku kat dia...miahahaha

Standard aku just gn ai luv u jer...cm dah habit,b4 letak fon kn ucap dulu...kalo x aku tarik muncung...lalalala
Tapi,aku bukan nk cita sal aku 100% kat entry neh...4 sure ade org muntah ijau kalo aku cite sal cinta cintun aku kn...bluerksss~~

So,back 2 entry td,,,'ape itu cinta'???tau ke mksd cinta tuh???cinta tuh suci...mahal dan tinggi tarafnye..tapi aku xnk hurai pnjg2,kalo nk tau ape mksd sbnr ape itu cinta....lyn video ni yer...hayati betul2...semoga kita semua bertemu cinta yang suci...insyaallah...;p


p/s:mencintai kekasih satu keharusan...TETAPI mencintai ibu bapa dan pencipta satu kewajipan...renung2 kan....;p

23 Oct 2011

Ouuchhh....Rosak Program....

 Assalamualaikum sumer.....

Ari minggu yg boring...sbtu ahad dok bermalas2 kat umah jer..
Nak berdating pon,konon2 nk kuarantin sebulan...so next week br leh kuar dating ngan mymista...hek3x... (kntrol jela rindu dendam neh)...ahakssss

Tp kan,sbnrnye ari ni nk kuar ngan dak opis..tp disbbkn perut aku yg xbape nk OK neh,kensel je la...kang x tenteram plak nk jalan2 kan..sowi yer kwn2...hoho

So aku nk share sket tips if kita2 mengalami sakit perut a.k.a cirit birit...aku cedok je kat tenet (http://berita-harian-online.com/tips-mengatasi-masalah-cirit-birit/)...sekarang sume info leh gugel kat tenet kn...kat bwh ni tips dia:



- Minum banyak air untuk menggantikan cairan tubuh yang hilang. Pastikan air sudah dimasak, dan bila merasa harus menggunakan ais, pastikan pula ais tersebut terbuat dari air yang bersih.
- Makan banyak pisang untuk memperoleh potasium yang antara lain bermanfaat untuk menjaga keseimbangan cairan dalam tubuh dan pembentukan glikogen (tempat penyimpan energi jangka pendek)
- Pastikan memperoleh serat dan karbohidrat yang cukup.
- Makan banyak apel yang oleh para ahli naturopati diyakini membantu membersihkan sistem pencernakan.(kompas.com)


p/s:kalo kat kg,abah aku selalu suh mnm air teh pekat...euwwww...sgt la pahit okes...

Bye2..Adios

20 Oct 2011

EL!!!!!

Hai ols.....
Ari ni dh msk opis blk...smlm je EL...ade bnda nk kn setel..
Selamba badak je aku send msg kat bos cakap nak EL...dah smpi tempat di tuju br aku send...
Kata EL kn..mesti la 'emegency' gak msg...kang ckp awal2 xbg cuti lak...
Lebih kurang cani je ayat msg aku...'hi morning Joney (bkn nm sbny yer), i'm EL 2 day.TQ
Then aku tggu dlm 10 mnt,dia reply "OK"..ms tuh aku dok sdp2 isi perut ngan ns lemak wit cik Erni..
Settle je bekpes,aku menuju ke tmpt yg sepatutnya...xsmpi 15 mnt,jmpa la aku dgn 2 org laki yg agak nak ensem....muahahahaha...*cowie**
dok nyembang lbh krg 1 jam,jmpa lak ngan 2 org laki lg...kali ni pon xbape nk ensem gak...*ensem lg mymista...hek3x~~
So,smbg sembang2 lg...then settle keje,aku pon proceed la nk blk umah...
Hope aku dpt gud feedback dr 4 org laki neh...Amin
Yehuuuu,,blk umah leh tdo2,kasi jeles kat kwn2 yg dok opis tuh...lg 1,aku suka mnfaatkn time cuti...
Dah smpi umah,bk lappy tinjau ape update terbaru...ngeee

Saat yg ditggu tiba,aku xkn bazirkan masa walau seminit pon...so,aku pon tdo...tp b4 tuh,smpt lg send msg kat mymista say gud nite n sweet dream...hahahaha. Tmbh2 plak smlm ujan,so lena la aku di ulit mmpi...Sdr2,housemate kol,ty nk p psr mlm o x...tgk jam,hmmmm dh mmg kn bgn pon...

Dah siap2,aku trn la...jalan sket smpi nite market...kat area umah aku ni mmg pemes nite market nih...dorang siap pggl 'psr mlm pnjg' lagi...mmg pnjg la,jenuh pusing br jmpa penamatnye...

Membeli dlm keadaan hjn renyai2 ni wat aku xsuka...so,xnk pikir pnjg beli ns kerabu jer...(nafsu mkn terkawal sket...;p)
Pusing2,dh xde bnd nk beli...kitorg blk...smpi umah,mkn2....then kalo dh mlm,,ade2 aje xtvt aku ngan housemate wat...nk update blog xleh,line slow sgt kot...so lyn tv sudah...

Then,cm biasa mymista update kat aku dia dh nk blk kije...drive carefully yer encik....hehe
B4 msk blk msg2,aku ngan cik ayu akn pakai SK2 versi kami...(moga2 menjadik...lalalalala)
Last but not least,msk blk...ngdp lappy smbl tggu my baby you punye tone bunyik.....
So...tu la ape yg aku wat if aku xkije...hehe

Bye2...Adios

p/s: entri ni aku update kat opis...cm haremm je bokbeng kat umh smlm...hoho~~

18 Oct 2011

1st n3.....

Assalamualaikum......
1st entry 4 2nd blog(blog lm dh xmo bukak!!!)...hmmm..xtau nk merapu ape.
Boleh jer kan if nak share ape yg terjadi kat aku pagi td,otw nk mai opis yg aman sentosa neh...
As usual,gerak dari umah kul 8...then lenggang2 jap smpi la bus stop...tggu sat jer,bas smpi...dgn bangganya aku jd org 1st naik bas...hoho~~

Dari umah nk ke opis jap jer kalo traffic lncr,ade dlm 15 mnt kot...aku cm biasa la pagi2 jadi OKU (sbb nk duduk)..keh3x...Dah kalo namanya duduk...mata pon mula la nk terpejam...aku cuba la bukak luas2 mata aku yg xbape nk bulat neh. Dalam dok tgk kiri kanan jalan,ntah ms mn aku leh lelap ...(dah xigt diri tu pakai lense!)


                                                              Bestnye tido...hobi aku neh...hihi


~Ting Tong2x~~
Terdengar plak loceng rapid KL neh...bagai di buai mmpi,tp try gak bukak mata neh...Alamak!!!Dh sampai dpn opis ghupenyer...hambek ko~~Nasib la,aku p bukak mata gak...kalo x smpi ke CM kot ari nih...muahahaha
Tp still boleh kontrol cun depan mamat2 ensem...muka kena maintain beb...ngeh3x

 Dah masuk opis,wat la milo 1 mug...roti bun sardin 1...then bekpes...
Bukak outlook,check emel2...then bukak FB...check admin dh on belum...wakakaka
Then aku pon mula la meracau kat blog neh...as per request oleh my cutie fren....ahaksss

So....nantikan entri2 lepas ni plak..aku ingat nak wat blog ni untuk catit perjalanan hidup aku...di sini segalanya bermula....

Bye2...Adios~~
























 

Labels

air kosong. tidak elok untuk bayi (1) alahan (1) alahan ketika hamil (2) Alfalfa (3) anemia (1) Asid Amino (1) Asma (2) Atasi Kulit Bekedut (1) atasi masalah alahan (1) Atasi pedih ulu hati (1) Atasi puting luka (1) Atasi Resdung Dengan Alfalfa Dan Vitamin C (1) Atasi sembeli dengan herblax (1) Atasi sembelit Ketika Pantang (1) ayam masak pakpik (1) B-complex (4) bakar lemak (1) Bangkok (1) Basic H (2) Batuk Berkahak (1) bebas paraben (1) Bell's Palsy (1) Bengkak susu (1) Berhenti Merokok Dengan Vivix (1) Bioflavonoid (1) Biz Shaklee (1) buang lemak (1) cara cerai susu (1) Cara Kempiskan Perut (1) cara makan. suplemen lambat bertindak (1) Cara Mengatasi Anak Mengamuk (1) Cara Menghilangkan Jerawat (1) cegah keputihan (2) cegah sembelit (2) Cerahkan Kulit (1) cerai susu badan (1) Cod Pengkalan Chepa (2) COD Vivix Bachok (4) COD Vivix Pengkalan Chepa (3) Collagen (4) COQ (1) cuci lantai (1) Daftar Ahli (2) demam (1) Demam Denggi (1) diebetis (1) EBM (1) ESP (11) ESP untuk Ibu Hamil (2) esp yang popular (3) Faktor Jerawat (1) faktor keputihan (1) faktor penyebab puting sakit (1) faktor suplemen lambat bertindak (1) Free Trip (1) fungsi vitamin (1) Garlic (1) Garlic Oil Rawat Batuk (1) Gastrik (1) gigitan nyamuk (1) GLA Complex (1) Gout (1) hamil (1) hb rendah (1) hemoglobin (1) Ibu Berpantang (1) ibu hamil (1) Ikan Kembung Masak Asam Pedas (1) Jana Pendapatan (1) jenis warna keputihan (1) Jerawat (1) join ahli (4) kawen (4) Kebaikan ESP (2) kebaikan mealshake. rawat asmaa (1) keburukan air masak pada bayi (1) kenapa esp shaklee (2) Kencing Manis. vivix (3) kentut faraj (1) keputihan (1) Kesihatan dan Kecantikan (1) khasiat esp shaklee (2) khasiat tembikai bagi ibu hamil (1) Khasiat Vivix (2) kolagen hot (1) kolagen Shaklee (2) Kolagen Shaklee Untuk Sakit Belakang (1) kolagen terbaik (1) kombinasi ESP (1) Krim Herbal Blend (1) krim serbaguna (1) Krim shaklee (1) Kulit Sensitif (1) kurang air masak (1) Kurus selepas bersalin (1) kurus sihat (1) makanan ketika alahan (1) makanan tambahan (2) Manfaat Detoks (1) Masker (1) masker vitamin E (1) Mealshake (3) mealshake untuk semua (2) menu tengah hari (1) menyusu bayi. Posisi menyusu (1) menyusu dengan betul (1) Mimpi Ngeri Ibu Menyusu (1) mop lantai (1) multi vitamin (1) Nutriferon (1) nutrisi lengkap (1) Nutriwhite (1) Omega (3) OMEGAGUARD (4) Oste (2) Ostematrix (3) otak cergas (1) pantang ais (1) penapis air (1) pencuci serbaguna (2) Pengedar Shaklee Bachok (9) Pengedar Shaklee Kota Bharu (6) Pengedar Shaklee Pengkalan Chepa (8) Penyusuan Eksklusif (1) Peppermint Ginger Plus (2) Performance Drink (1) Petanda bayi sudah turun (1) petua (2) Petua Bersalin (1) Phytocol-ST (1) Preggy moment (4) Pregnancy (4) Promo (3) Promo Disember 2014 (1) promo mealshake (1) promo vitamin C (2) Promo Vitamin E (1) promosi esp shaklee (6) PromoVivix (1) Prostat (1) Pudarkan Parut (1) Punca Jerawat (1) puting sakit ketika menyusu (1) Rambut gugur (1) ramuan kolagen shaklee (1) Ramuan Vivix (2) rasa loya ketika hamil (1) rawat air (1) Rawat Asma (1) rawat keputihan (1) Redakan Selsema (1) resdung (2) RESEPI ESP (1) Resepi puree (1) resepi simple (1) rose hips (1) Ruam (1) Ruam Hilang Dengan Herbal Blend (1) sakit gigi (1) sakit urat (1) sarapan lengkap (1) sarapan seisi keluarga (1) sebab susu kurang (2) Set Asas Ibu Hamil (1) Set bajet slim (4) Set Cantik (1) Set Ekzema Shaklee (1) Set Gout (1) Set hamil Shaklee (2) set kanak-kanak (2) Set Kehamilan (1) set kesuburan (1) Set Kulit Shaklee (4) Set Menyusu (2) Set Menyusu Bajet (1) set menyusu dan kurus (2) Set Menyusu Lengkap (1) Set Pantang (1) Set Pantang Shaklee (1) Set Perut Kempis (1) Set Rambut Shaklee (1) set resdung (1) Set Tulang Patah (1) shaklee (3) Shaklee Collagen Powder (1) Shaklee Kelantan (1) SID (1) Side Income (1) SIhat (1) Sirap Shaklee (1) Skincare Bebas Kimia (1) SLE (1) Stress (1) Sumber Omega (1) Suplemen Anak Bijak (2) supplemen penggalak susu badan (2) susu ibu (2) tembikai susu (1) Testimoni (3) Testimoni Kolagen Shaklee (1) testimoni set bajet menyusu (1) Testimoni Vivix Untuk SLE (1) Tips (2) Tips Anak Sukar Tidur (1) Tips Banyakkan Susu Badan (1) Tips Pemilihan Pam Susu (1) Title Bonus (1) trimester pertama (1) tumit pecah (1) Urus EBM Semasa Travel (1) Vitalea (2) Vitamin C (4) Vitamin C Sustained Released (2) vitamin cantik (1) vitamin dalam tembikai susu (1) Vitamin E (1) Vivix (9) Vivix Atasi Kencing Manis (1) water pitcehr (1) zat besi (1) Zinc Complex (2)
Supplemen Sihat Store™ © . Designed by MaiGraphicDesign