Supplemen Sihat Store: 2012

22 Oct 2012

Ingin KURUSSSSSS???????

Assalamualaikum semua.....

Ari ni nk story sket losyen yang aku dok jual nih...losyen ni losyen bagi sape2 yang nak buang lemak n kurus...menarik kan??Dah jadi lumrah kehidupan,semua orang ingin cantik...bagi yang terlebih berat badan tuh,mula la kalut nak diet la,nk beli ubat tu la,nak beli ubat ni la...dan macam2 lagi la.

X dinafikan,pelbagai produk ada kat pasaran nih...tinggal beli dan apply jer.Ada yang murah dan ada yang mahal...Terpulang pada individu...yang penting,nak seribu daya...xnk seribu dalih.Kita cantik pon bukan untuk tunjuk kat orang ramai,tapi untuk kepuasan diri sendiri di samping menjaga kesihatan...Kalau byk sgt lemak,ada jer penyakit yang akan singgah kan??Bak kata org,selain tampil cantik,kesihatan ubuh badan juga terjaga...

Back to produk spesel nih...ni la rupanya......




Antara kelebihan produk ni adalah :-

1- Berkesan dengan sangat cepat menghilangkan selulit dan lemak2 berlebihan di badan tanpa berlapar.
2-Tanpa Bahan Kimia-100% bahan semulajadi
3-Tidak panas dan berbau wangi.
4-Mendapat kelulusan KKM


Semua org boleh guna losyen nih baik pompuan atau laki...ibu2 yg tengah peknen pon boleh pakai,tp jgn sapu kat perut...sapu kat tempat2 lain,,,kat paha ke,lengan ke...;p

So,bagi sape2 yang nak try,boleh order ngan saya...just sms kat no ni 012-9623207
 

17 Oct 2012

Baby ibu da 36 weeks....;p

Assalamualaikum...

Semalam g checkup klinik utk seminggu sekali punye checkup...Maklum la anak ibu dah masuk 36 weeks...waaaa,makin xsabar ibu nk tgk baby nih...
Semalam just cek2 perut after common check mcm amik urine,tmbg berat ngan tekanan darah...semuanya ok!!!alhamdulillah

Masa nurse dok cek perut nk tau tekanan jantung baby,bukan main lagi baby aktif yer...sampai nurse pon tegur...kuat btl baby main tendang2...ape la baby nih...xmalu kat nurse eh...hihihihi
Resultnye....142/minit...tersangat la laju jantung baby ibu...ini mksdnye baby ibu sihat....;p

Da setel semua checkup,amik date appoinment utk next checkup lak..so,mggu depan last ibu bw baby checkup kat sini..tggl 2x je lg baby...rabu wat bsp then khamis jumpa doktor..after that,mlm khamis kita balik kampung...yeay!!!!!

Ibu doakan kita berdua selamat nanti...segalanya dipermudahkan olehNya...InsyaAllah....;p




Wassalam

12 Oct 2012

Alhamdulillah...syukur....;p

Assalamualaikum semua..

Ari ni 121012...hari yg menggembirakan bagi aku...bukan ape...ari ni aku dapat 2 org anak buah...
Tambah2 plak dua2 gurls...belah aku sorang n belah hubby sorg..mcm jnji2 plak dorg nih...ape2 pon,thniah buat adik ipar aku n biras aku...selamat berpantang..

Yang membuat aku teruja lebih bukan ape,sbb dpt gurlish...maklum la,side family aku br ada 2 org anak buah pompuan...lagi sembilan semua boboboi...mau x heppy kan...hati melonjak2 xsabar nk tgk rupa baby nih...

Dalam masa yang sama gak,hati sendiri turut berdebor menunggu ari...Aku dah masuk 36mggu...Semalam g klinik,doc ckap dh kn stenbai...anytime jer baby boleh kuar sbb baby da matang...Ari2 jugak aku dok sembang ngan baby...mintak2 baby kuar kat kampung...sabar yer baby,lg 2 mggu je lagi kita dok sini...nnt kita blk kg...baby ibu mesti xmau sshkn ibu ngan ayah kan...Tu lah doa aku ari2...

Semalam masa check up,doc ckp semua ok...cuma dah msk 36weeks ni,da kena checkup sekali seminggu plak...ape2 je la kan,demi kesihatan baby dan ibu..baby pon tersangat la aktif sekarang...tdo malam sentiasa xckp...asyik nk main jer baby ibu nih...tendang perut ibu bukan main kuat lagi...Dah pndai nak dera ibu eh???Tapi,moment tu la yg paling besh...rasa cm sweet je tgk perut dok tergolek2...kejap senget kanan,kejap timbul belah kiri...suka sgt main2...siap boleh main lari2 lagi kalo ayah kejar...sgt speechless..thanks Allah sbb bg aku pglmn yg plg berharga dlm hidup ni..

Dah masuk trimester akhir nih sakit pinggang n belakang makin terasa..ni lah org kata pengorbanan seorang ibu..walau mcm mn sakit sekalipon,ibu xpernah mengeluh.....hanya doa yg mampu ibu mintak agar semuanya selamat nanti..

Baby,semua preparation dah siap...ibu ngan ayah xsbr dh nk tggu baby jenguk dunia ni..xsbr nk peluk baby...nk cium baby...insyaallah masa tu akan tiba...ibu doakan anak ibu membesar dengan sihat dlm perut ibu..Jangan nakal2...jgn buat ibu sakit..ibu sayang baby sgt...;p

Wassalam


10 Sep 2012

Semuanya pasal 'dia'....

Assalamualaikum semua....

Fuhhhhhh...berhabuk...bersawang....semak-samun...semua complete ah blog aku ni...
Dah lama sgt xhupdate...biasa dok online ngan enpon...ssh nk update kat sini...
Dah byk citer yg ketinggalan nk share kat sini...xpe la,nk wat caner kan...so,citer yg latest je la yer..

Kali ni nk wat entry pasal 'dia'...insan yg sgt istimewa...insan yg telah membuatkan hidup kami suami isteri rasa lengkap...walaupon 'dia' still in my tummy,rs bahagia tu dah dpt rasa.. anugerah yg xternilai ni di jangka akan melihat dunia awal bulan November nnt...mksdnye kurang lebih 2 bln je lagi...Apa perasaan aku tika ni???TAKUT???RISAU????BERDEBAR?????semua bercampur baur la...Dah msk trimester akhir ni,mcm2 dpt rasa..perasaan takut mmg xleh lari la...takut menantikan saat2 nk melahirkan tu...ape pon,doa byk2 moga semuanya dipermudahkan nnt..

So now,nk story sket psl baby ibu yg dh msk 31weeks ni...baby tersangat la aktif...siang malam asyik dok kicking prt ibu jer...xtau ms mn baby tdo yer...tp yg kelakarnya,kalo ibu srh ayah ltk tgn kat prt ibu,pndai plak baby diam...baby takut ayah eh...hihihi

Lagi satu ibu notice pasal baby ni,asal pkl 11 malam je,baby start aktif...suka main tgh2 mlm...sampai kul 2 pg dok tendang2 prt ibu lg...saje xnk bagi ibu tdo eh...baby jgn jaga mlm nnt eh...sian ibu...huk3x
Ibu jeles tgk ayah best jer tdo...tp ibu xleh tdo...baby xsuka ibu tdo mengiring plak tuh...ape la baby ibu
nih...dera ibu dari dlm perut lg...tapi,ibu hepy...ibu tau baby ibu xsbr nk kuar.nk jumpa ibu,ayah n semua kan...hope baby kuar on da due date yer...jgn kuar awal sgt...

Mgkin baby ibu pon bsr ni yer...last ibu scan,brt da 1.4kg...hope baby membesar dgn sihat...ibu doa banyak agar anak ibu sihat dan selamat semuanya..ibu da xsbr nk pegang baby...nk cium baby...nk peluk baby...Ya Allah,sgt indah pengalaman ini...pengalaman plg berharga dalam hdpku..


p/s:sumber dari google...xleh letak pic scan...xmendapat keizinan dr en.hubby...nnt baby kuar,kita tempek pic baby trs eh..hehehe


Ckp la dulu utk kali nih...ade cita lain kita share lagi kat sini...;p

Wassalam....

12 Jun 2012

MGTT?????BSP?????menda alah plak nihhhh.....

Assalamualaikum semua.....

Ari ni rajin sket nk wat entry kat blog nih...lately,baby dah start gerak2 dlm perut...sgt teruja ibu okeyh...ayahnye pon sama...xsbr rasa nk tggu baby kuar ni...hope baby sht dlm tummy ibu erk...jgn noty2...sket2 xpe..hehehe

kalau dh pregnant nih,mcm2 kn jaga...mkn tu kompem kn mkn yg berkhasiat.ye la,bkn utk kita jer,si tecik kat dalam tu pon nk mamam gak...so,psl mkn ni xde mnjadi mslh besar bg aku sepnjg peknen..xde nk mkn bnda yg merapu2 lagik...setakat yg biasa2 tu ada la..ape lagi,time ni la kita nk ngada ngan hubby kan...boleh wat alasn baby nk mkn....huahuahua

ok,back 2 tajuk entry kali nih...MGTT???ape menda tu eh..aku pon xpenah tau sblm ni ape la mksdnye.yg doktor cakap,ujian minum air gula...aiyakkk!!dah boleh rasa betapa likatnye air gula itu...hoho~~so,blk je dari klinik,aku kol akak aku,bgtau psl mgtt nih...dia ari tu pon kn gak...sbb kami mmg ade sejarah.arwah umi ade kncg mns,so mmg xleh nk lari dari ujian ni.dats y la aku kn mnm awal2 lg air gula ni...br 15 mggu,dah kn wat ujian ni....xpe la demi baby,aku sggp wat ape saja..

Appoinment yg  nurse bagi ekceli 30hb may...tp disbbkan hubby xleh nk hantar p klinik,aku memandai je pospon...hiksss..1hb jun br aku p klinik...so,mlm sblmnya wajiblah puasa dr pukul 10 lagi...mlm tu jugak,dok godek la blog2 yg diskas psl bnda alah ni...saje nk tau pglmn dorg kan...hope la,aku xmuntah blk lps mnm air gula tuh...

Kul 9am...aku dah smpi kat klinik...bgtau nk wat test air gula ngan scan sekali...aku psn kat bdk kaunter tuh,wat air gula aku suam2 skt..kalo sejuk mcm xlalu nk tln...erkkkk
dok xlama,nm aku kn pggl...sblm mnm air gula,doktor amik darah dulu...bacaan b4 mnm 4.0...normal la tuh.after dat,msk blk 2nd utk mnm air gula.aku igt ape yg akak aku psn,mnm senafas je.jgn dok mnm sket2.so,ape lagi,aku kuatkan smgt,telan je la satu mug air gula tuh...alhamdulillah,semua msk dlm perut aku.sementara nk tggu result lagi 2 jam, aku wat scan.ni 1st time aku scan baby dalam peyut nih...sgt2 speechless bila tgk baby...nk menitik airmata aku...besarnya kuasa Allah...doktor kali ni laki,agak malu la ms dia nk scan tu...tp wat xtau je,dah mmg keje dia kan...doktor xplain psl kedudukan baby bagai...ukur itu ini...siap....

After 2 jam...aku kn amik darah lg sekali...nk tau bape bacaan kali ni...doktor kata jgn lbh dr 7...tp aku punya bacaan 8.7...makkkkaiiiiii....tggi siottttt!!!!doktor ckp ni normal,biasa ibu mengandung mengalami perubahan hormon...jika ade keturunan,bsr kmgkinn akan ade kncg manik...nmpaknye aku tergolong dlm ibu mengandung yg ade kncg mns huk3x....

Kisahnye xhbs kat situ jer....aku kn p hospital pulak,jmpa ngan dietition sblm kn wat BSP(blood sugar profile)....dah dpt date (5hb jun 12) jmpa pakar,aku terpaksa la gagahi p dgr ape yg dietition tu nk bgtau..
Dipendekkan cerita,aku kn mengamalkn cr pemakanan yg sht spt terkandung dlm buku kat bwh ni....hek3x....;p


Setel jmpa pakar,kn wat BSP kat klnik pula esoknyer (6 jun 12)...4 kali yer sedara...nsb klnik dekat je ngan umah...xla ssh kn hubby kn ngantar...kul 8am...10am...2 pm...and last 8pm...so resultnye....jeng3x.......

*xclear sgt,capture pakai enpon cap ayam jer....ngeh3x
 
Alhamdulillah...result okey...xder kaler merah...tp still kn jmpa gak ngan doktor esok arinye..dgr menda plak yg dia nk advice..keje aku dok ulang alik p klinik je la....;p
So 7 jun 12,p jmpa doktor...doktor bgtau kncg mns aku normal...but still kn wat BSP 2 mggu sekali smpi la deliver....hadoiiiiii..hbslah hncur jari jemari ku.... next appoinmnt 20 jun 12...hope aku leh maintain normal result smpi deliver...insyaallah...ini dugaan dan pengorbanan seorang ibu....xsemua org dpt merasai pglmn ini...

21 May 2012

Air Mata Jatuh Lagi.....

Assalamualaikum......

Hari ni mood aku ntah nape tb2 jd sedih...sedih sgt2...td lps semayang maghrib...aku bc yasin...cam biasa,tiap kali aku bc yasin,airmata aku laju jer mengalir...tp xde la smpi hbs yasin di baca. Lain plak hal ari ni...br jer masuk ayat ke bape, airmata dah start mengalir...tiba2 aku igt kat arwah umi aku...aku kuatkan semangat hbskn yasin....tp kali ni aku hanya boleh bc dlm hati jer...

Alhamdulillah,selesai jugak yasin aku utk mlm ni....Al-fatihah utk arwah umi. Semoga arwah umi sentiasa dicucuri rahmat dan berada di kalangan org2 yg beriman.....Amin

Aku sgt rindukan arwah umi.......:(

19 May 2012

Gomo Kelate Gomo!!!!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum....

                                                                    sumber:gugel la...;p
 

Yeayyyy!!!!!malam ni final FA..kelantan vs sime darby...even aku xg tgk bukit jalil pom...tp semangat berkobar2 ni...tgk big screen kat umah smbil bersorak ngan hubby je...;p...thn lps dok bersorak ngan cik ayu n asmad kat umah bujang kami...mau bergegar satu flat...besttt oooo!!!

kat fb tu ramai dok update psl bola jer..mintak2 la semua pemain red warrior main sggh2 mlm ni yer...aku nk tgk piala tu boleh kat kelate...jgn bg ribuan penyokong frust erk....~mesti tekanan kan player~~~miahahaha

Ape pun...good luck utk wira2 red warrior...xsbr nk tggu sepak mula mlm nih...kepada penyokong2,jg attitude kat stadium...igt pesanan tok guru kita sume...GOMO KELATE GOMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




17 May 2012

1st dating ibu n baby....

Assalamualaikum...

Ari ni pagi2 lg semangat kejut hubby...yer la ari ni nk g wat buku peknen...dah smpi ms kn wat...tkt gak p lwt2 kang dok tadah telinga dgr nurse2 bebel..
So, dah setel semua...smpt mnm milo sket,bg ibu dan baby kuat...hehehe kitorg grk ke klinik..konon grk pg2 nk dpt no yg awal2 la...rp2nya,smpi jer kat klnik dah rmai mak2 buyung dok tggu Q..tu belom kul 8 lg,klinik bukak kul 8...aku dok pikir,no bape la aku dpt nnt...jgn la lm2 sgt,cian hubby nk msk keje lak...

Dah smpi ms,nurse bukak pintu,aku dptkn no aku...no bertuah 1st checkup ari neh 12...mak aiiii.cm lm jer kn nunggu..so,wat la cm org jakun sket...1st time kot ngandung...p ty nurse nk wat ape...nurse suh dok dulu then tggu nm pggl...

Lepak2 jap ngan hubby,then nurse pggl nm aku...isi form n buku pink bagai...then wat urine..tp kn tggu amik darah plak...tekanan darah pon kn cek, last sekali ukur tinggi n berat.
Then masuk blk nurse,nurse bg talk psl anemia ngan bf...dah siap ngan nurse tuh...kn tggu nm pggl tuk amik darah lak. Aku ni jns insan penakut..tgk je jarum cm seriau jer...tp wat rileks je la...demi baby,ibu kn tabah...ceeeewah...alhamdulillah,dah setel amik darah, tggu jap nk tau result tuk darah b4 msk jumpa doktor..

Dok xlama nurse pggl lg,jmpa doktor lak...jumpa doktor jap je...just cek jntung n ty tu sket ni sket...then doktor bg edd (estimate due date) aku...insyaallah baby ibu akn delivr 7hb nov 2012...skrg baby ibu dah 15 weeks progress..hope dipermudahkan segalanya...

Last sekali msk blk nurse lg sekali tuk dapat date next appoinment...yg xbestnye,hjg bln ni ade appoinment mnum air gula...aiiyakkkk...akak aku kata air gula tu sgt la 'sedap'...haishhh,xboleh nk bygkn aku...xpe la,demi baby aku sggp wat ape saja...

So,dh amik vtmn sume,aku da boleh blk...dlm 2 jam jugak la dok klinik ari ni..from 2day,aku kn jg mkn...vtmn kn mkn ikut schdule...mintak2 kandungan aku ni selamat...aminnn

Settle checkup ari neh...blk dr klnik...sggh beli nasik kerabu....nyum3x....;p


16 May 2012

Selamat Hari Guru

Assalamualaikum....

Selamat Hari Guru!!!!!!!!!buat semua guru2 aku yg pernah mengajar n mendidik aku...dari sekolah tadika...sek rendah...sek men...politeknik...smpilah universiti....jasa anda semua akn ku kenang smpi bila2.Terima kasih cikgu!!!


                                           :godek en gugel..tenkiu yeppp ;p

p/s:tanpa guru siapa lah kita...hargai jasa guru anda walau setinggi mana anda berada...

14 May 2012

Setelah sekian lama....

Assalamualaikum.....

perghhhh dh lm sgt kowt just jenguk2 jer belog ni...tp xleh nk post ape pon...bkn setakat habuk...dah boleh jd tempat tikus bersarang jer...muahahaha....

last post sblm jd wife org...skrg dh jd wife org pon...byk bnda nk hupdate sal keja kawen dat day...tp memandangkan dh 3 bln lebih lps...cm basi la plak kan...kalo hupdate pon ade ker org baca...syok sendiri ade...kakakakakka...

sebenornya,bkn xmo hupdate belog neh...tp lps shift ke klang,line brodband cm hampeh...langsung xleh nk create post...just bw jer...mlm ni try godek2...boleh post,ape lg..rancak la jari aku menari2 kat kybord nih...smbl2 tggu hubby blk...kalo dia blk,kn la lyn dia dulu dok????hehehe

nnt lps2 ni ari2 boleh hupdate belog...yeay!!!!!nnt belog aku ni aku nk wat journey as mummy 2 be...boleh gak bc kendian ari...yer dok???ekceli,after married 4 feb 12, dh rezeki aku peknen awal...alhamdulillah..sekarang dh nk msk 3 bln daaa...nnt aku cuba wat entry2 kronolgi as preggy mummy...nnt jenguk2 next entry k...bubye.....wslm...;p




Labels

air kosong. tidak elok untuk bayi (1) alahan (1) alahan ketika hamil (2) Alfalfa (3) anemia (1) Asid Amino (1) Asma (2) Atasi Kulit Bekedut (1) atasi masalah alahan (1) Atasi pedih ulu hati (1) Atasi puting luka (1) Atasi Resdung Dengan Alfalfa Dan Vitamin C (1) Atasi sembeli dengan herblax (1) Atasi sembelit Ketika Pantang (1) ayam masak pakpik (1) B-complex (4) bakar lemak (1) Bangkok (1) Basic H (2) Batuk Berkahak (1) bebas paraben (1) Bell's Palsy (1) Bengkak susu (1) Berhenti Merokok Dengan Vivix (1) Bioflavonoid (1) Biz Shaklee (1) buang lemak (1) cara cerai susu (1) Cara Kempiskan Perut (1) cara makan. suplemen lambat bertindak (1) Cara Mengatasi Anak Mengamuk (1) Cara Menghilangkan Jerawat (1) cegah keputihan (2) cegah sembelit (2) Cerahkan Kulit (1) cerai susu badan (1) Cod Pengkalan Chepa (2) COD Vivix Bachok (4) COD Vivix Pengkalan Chepa (3) Collagen (4) COQ (1) cuci lantai (1) Daftar Ahli (2) demam (1) Demam Denggi (1) diebetis (1) EBM (1) ESP (11) ESP untuk Ibu Hamil (2) esp yang popular (3) Faktor Jerawat (1) faktor keputihan (1) faktor penyebab puting sakit (1) faktor suplemen lambat bertindak (1) Free Trip (1) fungsi vitamin (1) Garlic (1) Garlic Oil Rawat Batuk (1) Gastrik (1) gigitan nyamuk (1) GLA Complex (1) Gout (1) hamil (1) hb rendah (1) hemoglobin (1) Ibu Berpantang (1) ibu hamil (1) Ikan Kembung Masak Asam Pedas (1) Jana Pendapatan (1) jenis warna keputihan (1) Jerawat (1) join ahli (4) kawen (4) Kebaikan ESP (2) kebaikan mealshake. rawat asmaa (1) keburukan air masak pada bayi (1) kenapa esp shaklee (2) Kencing Manis. vivix (3) kentut faraj (1) keputihan (1) Kesihatan dan Kecantikan (1) khasiat esp shaklee (2) khasiat tembikai bagi ibu hamil (1) Khasiat Vivix (2) kolagen hot (1) kolagen Shaklee (2) Kolagen Shaklee Untuk Sakit Belakang (1) kolagen terbaik (1) kombinasi ESP (1) Krim Herbal Blend (1) krim serbaguna (1) Krim shaklee (1) Kulit Sensitif (1) kurang air masak (1) Kurus selepas bersalin (1) kurus sihat (1) makanan ketika alahan (1) makanan tambahan (2) Manfaat Detoks (1) Masker (1) masker vitamin E (1) Mealshake (3) mealshake untuk semua (2) menu tengah hari (1) menyusu bayi. Posisi menyusu (1) menyusu dengan betul (1) Mimpi Ngeri Ibu Menyusu (1) mop lantai (1) multi vitamin (1) Nutriferon (1) nutrisi lengkap (1) Nutriwhite (1) Omega (3) OMEGAGUARD (4) Oste (2) Ostematrix (3) otak cergas (1) pantang ais (1) penapis air (1) pencuci serbaguna (2) Pengedar Shaklee Bachok (9) Pengedar Shaklee Kota Bharu (6) Pengedar Shaklee Pengkalan Chepa (8) Penyusuan Eksklusif (1) Peppermint Ginger Plus (2) Performance Drink (1) Petanda bayi sudah turun (1) petua (2) Petua Bersalin (1) Phytocol-ST (1) Preggy moment (4) Pregnancy (4) Promo (3) Promo Disember 2014 (1) promo mealshake (1) promo vitamin C (2) Promo Vitamin E (1) promosi esp shaklee (6) PromoVivix (1) Prostat (1) Pudarkan Parut (1) Punca Jerawat (1) puting sakit ketika menyusu (1) Rambut gugur (1) ramuan kolagen shaklee (1) Ramuan Vivix (2) rasa loya ketika hamil (1) rawat air (1) Rawat Asma (1) rawat keputihan (1) Redakan Selsema (1) resdung (2) RESEPI ESP (1) Resepi puree (1) resepi simple (1) rose hips (1) Ruam (1) Ruam Hilang Dengan Herbal Blend (1) sakit gigi (1) sakit urat (1) sarapan lengkap (1) sarapan seisi keluarga (1) sebab susu kurang (2) Set Asas Ibu Hamil (1) Set bajet slim (4) Set Cantik (1) Set Ekzema Shaklee (1) Set Gout (1) Set hamil Shaklee (2) set kanak-kanak (2) Set Kehamilan (1) set kesuburan (1) Set Kulit Shaklee (4) Set Menyusu (2) Set Menyusu Bajet (1) set menyusu dan kurus (2) Set Menyusu Lengkap (1) Set Pantang (1) Set Pantang Shaklee (1) Set Perut Kempis (1) Set Rambut Shaklee (1) set resdung (1) Set Tulang Patah (1) shaklee (3) Shaklee Collagen Powder (1) Shaklee Kelantan (1) SID (1) Side Income (1) SIhat (1) Sirap Shaklee (1) Skincare Bebas Kimia (1) SLE (1) Stress (1) Sumber Omega (1) Suplemen Anak Bijak (2) supplemen penggalak susu badan (2) susu ibu (2) tembikai susu (1) Testimoni (3) Testimoni Kolagen Shaklee (1) testimoni set bajet menyusu (1) Testimoni Vivix Untuk SLE (1) Tips (2) Tips Anak Sukar Tidur (1) Tips Banyakkan Susu Badan (1) Tips Pemilihan Pam Susu (1) Title Bonus (1) trimester pertama (1) tumit pecah (1) Urus EBM Semasa Travel (1) Vitalea (2) Vitamin C (4) Vitamin C Sustained Released (2) vitamin cantik (1) vitamin dalam tembikai susu (1) Vitamin E (1) Vivix (9) Vivix Atasi Kencing Manis (1) water pitcehr (1) zat besi (1) Zinc Complex (2)
Supplemen Sihat Store™ © . Designed by MaiGraphicDesign