Supplemen Sihat Store: Bagaimana Nak Jana Pendapatan Dari Rumah Buat Suri Rumah

4 Aug 2018

Bagaimana Nak Jana Pendapatan Dari Rumah Buat Suri Rumah

Ok, entri kali ni nak cerita pasal bagaimana nak jana pendapatan dari rumah. Terutama bagi surirumah macam saya.

Surirumah sekarang dah tak boleh nafi, ada yang duit berkepuk-kepuk, kalah orang makan gaji. Ini semua boleh buat hanya di hujung jari, sambil melayan anak-anak sepanjang hari.

Dengan adanya pendapatan sendiri, sedikit sebanyak boleh membantu kewangan keluarga. Dengan keadaan ekonomi sekarang, memang saya syorkan sangat surirumah bekerja dari rumah. Kena pandai bahagikan masa. Jangan sampai keluarga terabai pulak kan?

Nak sangat income, tapi tak tahu cara. Nak buat bisnes tapi tak pandai. Nak bisnes yang tiada modal besar.

Ok, kalau ada yang berminat, boleh teruskan baca entri ni.

Dengan join Shaklee, kita tak perlukan modal yang besar. Hanya daftar keahlian sebanyak RM69, anda dah boleh start jana income.

Bagaimana?

Jika anda join dalam group saya, tentunya anda akan diajar dari awal. Akan dimasukkan dalam group support terbesar bagi memudahkan perkongsian maklumat, teknik-teknik jualan dan segala info pasal produk serta testimoni terkumpul. Memang takkan dibiarkan terkontang- kanting seorang diri.

Dengan Shaklee, bonus hasil jualan akan dapat setiap tengah bulan, Lagi banyak jualan, maka banyak lah bonus dapat. Siapa buat dia dapat. Dan kena ingat, sistem Shaklee bukan sistem piramid. Tiada istilah orang atas goyang kaki hasil usaha orang bawah. Sistem yang adil. So, memang berbaloi. Usaha keras kita mendapatkan sale akan dibalas setimpal.

Bonus juga unlimited. Berapa banyak kita nak, kita boleh decide. Buat plan awal-awal. Ikut apa yang kita plan, inshaallah akan dapat hasilnya

Jangan terkejut jika ada di kalangan ahli shaklee yang setiap bulan dapat hampir sejuta. Benar, ini bukan rekaan semata. Dah ramai yang buktikannya



Amacam, berminat dengan bisnes ni?

Jom join team saya

Hubungi saya di no berikut ok!

013-3688825
Noor Asiah Yusoff

No comments:

Post a Comment

Supplemen Sihat Store™ © . Designed by MaiGraphicDesign