Supplemen Sihat Store: Promo Alfalfa Shaklee

3 Aug 2018

Promo Alfalfa Shaklee

Yeay....alfalfa tengah promo. Promo best yang dinantikan termasuklah saya sendiri. Sebabnya, alfalfa ni memang item wajib di ambik setiap hari. Ada yang dok panggil alfalfa ni sebagai teman baik kaum wanita. Tak kurang jugak panggil 'kacip fatimah' moden.

Pernah tengok macam mana rupa alfalfa? Alfalfa Shaklee dalam bentuk tablet. Tak besar tak kecik...sedang-sedang je. Lebih kurang panadol la kot size dia. So, tak susah pun nak telan. Pasti lepas punya anak tekak...hihi
Rupanya macam kat dalam gambar bawah. Sambil tu, lihat sekali testimoni pengguna. ambik alfalfa untuk masalah migrain.



Selain untuk menangani masalah migrain, banyak lagi sebenarnya kelebihan alfalfa ni. Raja segala ubat, bermanfaat untuk semua. Tak kira lelaki atau perempuan

Kelebihan Alfalfa Complex Shaklee :

🌷Melegakan sakit sendi dan belakang.
🌷Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
🌷Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
🌷Merawat arthitis
🌷Bagus untuk elergi dan ekzema
🌷Merawat athma
🌷Mencuci usus bagi membuang toksik
🌷Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
🌷Meneutralkan asid dalam badan

🌷Membesar dan menegangkan payudara
🌷Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
🌷Memulihkan urat selepas bersalin
🌷Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
🌷Meningkatkan stamina seorang suami
🌷Melegakan sembelit
🌷Membuang angin dalam badan
🌷Milk booster


Alfalfa Shaklee ada dalam dua size. Size kecik dan juga size besar. Dua-dua ni ada promo ye.
Size kecik ada 330 tablet manakala size besar 700 tablet. Ramai dok grab yang besar, jimat dorang kata.


Best kan bila dah tahu apa kebaikan alfalfa. Rasa berminat terus nak cuba. So, jangan leaskan peluang untuk dapatkan segera. Boleh share dengan kawan-kawan, sedara untuk cukupkan tiga botol bagi nak dapatkan less 5% tu. Nak buat stok diri sendiri lagi baik

Macam mana nak dapatkan alfalfa ni?
Boleh hubungi saya di no berikut :

013-3688825
Noor Asiah Yusoff

No comments:

Post a Comment

Supplemen Sihat Store™ © . Designed by MaiGraphicDesign